Vragen?
Bel. 0493-712356
  • ASG Workwear
    ASG Workwear

    De groothandel gespecialiseerd in werkkleding, veiligheidsschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen en persoonlijke hygiëne producten.
    Bekijk

  • ASG Workwear
    ASG Workwear

    De groothandel gespecialiseerd in werkkleding, veiligheidsschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen en persoonlijke hygiëne producten.
    Bekijk

  • ASG Workwear
    ASG Workwear

    De groothandel gespecialiseerd in werkkleding, veiligheidsschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen en persoonlijke hygiëne producten.
    Bekijk

Wat zijn de eisen voor een bedrijfslogo?

In ons land heeft de belasting een regelgeving opgesteld voor de kostenaftrek van bedrijfskleding. Kleding kan alleen als bedrijfskleding aangemerkt worden wanneer er totaal per kledingstuk 70cm²  bedrijfstekst of logo op is aangebracht.

Indien de kleding niet aan deze voorschriften voldoet ziet de fiscus het verstrekken van bedrijfskleding aan medewerkers als verkapt loon. Wanneer na een controle blijkt dat niet aan deze eis is voldaan zal een naheffing volgen welke verhoogd wordt met een boete.

De logo’s mogen echter wel gesplitst worden, het gaat erom dat de som van de logo’s op 1 kledingstuk minimaal 70 cm² bedraagt. In zo’n geval kunnen dan bijvoorbeeld twee logo’s van ieder 35cm² per stuk worden aangebracht op verschillende plaatsen, mits duidelijk zichtbaar.

Gebruik onderstaande tabel om zelf te bepalen of uw werkkleding voldoet aan de eisen die de belastingdienst er aan stelt.

belastingdienst

Privacybeleid ASG Workwear

Privacybeleid ASG Workwear

PrivacyverklaringDeze Privacyverklaring geeft een beschrijving van de persoonsgegevens die worden verzameld en/of verwerkt binnen ASG Workwear en is volledig opgesteld aan de hand van de Algemene Verordening Gegevensbescherming.
  1. Privacybeleid
ASG Workwear hecht veel waarde aan het zorgvuldig gebruiken en verwerken van persoonsgegevens. De persoonsgegevens worden om deze reden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd, met de Algemene Verordening Gegevensbescherming als uitgangspunt.In deze Privacyverklaring wordt daarom duidelijk vermeld:
  • Voor welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken;
  • Hoe wij het verzamelen van persoonsgegevens beperken tot het doel waarvoor ze worden verwerkt;
  • Persoonsgegevens niet doorgeven aan derden, tenzij dit nodig is om de gevraagde diensten/producten te kunnen leveren of wanneer wij daartoe wettelijk verplicht zijn;
  • Er afspraken met derden zijn gemaakt, zodat ook zij op de juiste wijze om gaan met de persoonsgegevens;
  • Dat wij passende (beveiligings-)maatregelen hebben getroffen om de persoonsgegevens op een juiste wijze te beschermen;
  • Uw rechten respecteren en u ook graag op deze rechten willen wijzen.
Als u naar aanleiding van deze Privacyverklaring contact met ons op wilt nemen, dan kan dat via onderstaande contactgegevens:

ASG Workwear
Industrieweg 18
5753 PC Deurne
0493-712356
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  1. Persoonsgegevens
Persoonsgegevens en/of debiteurgegevens worden bij ASG Workwear geregistreerd zodra producten bij ons worden afgenomen en/of informatie wordt aangevraagd. Afhankelijk van welke gegevens benodigd zijn voor een goede uitvoering van de gevraagde service/diensten worden de volgende persoonsgegevens verwerkt:
  • (Voor)na(a)m(en)
  • Achternaam
  • Bedrijfsnaam
  • Adres
  • Postcode
  • (Woon)plaats
  • (Zakelijk) telefoonnummer
  • (Zakelijk) e-mailadres
  • Functie
  • Afgenomen artikelen met maatvoering en/of kleur
  • IBAN-nummer
  • Website
  1. Doeleinden
De bovenstaande gegevens worden verwerkt voor één of meer van de volgende doeleinden (afhankelijk van de doeleinden waarvoor de persoonsgegevens zijn verstrekt):
  • Om de mogelijkheid te bieden om producten/diensten bij ons af te nemen;
  • Om een order te verwerken en u te informeren over de afwikkeling hiervan;
  • Om u te informeren over aanbiedingen, acties of algemene informatie met betrekking tot de producten/diensten van ASG Workwear, door middel van automatische e-mails of post;
  • Om klachten over een product/dienst of het bedrijf te verwerken en het verloop en de afwikkeling hiervan terug te koppelen;
  • Om bestelde producten op het door u aangegeven adres af te leveren.
  1. Verstrekking aan derden
De verstrekte persoonsgegevens worden uitsluitend verstrekt aan derden indien dit noodzakelijk is voor het leveren van bestelde producten of service. Naast ons eigen vervoer wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van externe partijen, welke zorg dragen voor de aflevering van producten.Er worden duidelijke afspraken (door middel van een overeenkomst) afgesloten met derden, waar wij de persoonsgegevens mee delen. De persoonsgegevens worden verwijderd als deze niet meer worden gebruikt. De gegevens worden niet verstrekt aan partijen als dit niet noodzakelijk of wettelijk verplicht is.
  1. Beveiligen en bewaren
Wij nemen passende (beveiligings-)maatregelen om misbruik en ongeautoriseerde toegang tot de persoonsgegevens tot een minimum te beperken. Alleen de noodzakelijke personen hebben toegang tot de gegevens. Wij bewaren de gegevens niet langer dan noodzakelijk, dan wel wettelijk toegestaan is.
  1. Rechten
In het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft u recht op inzage, rectificatie of verwijdering van de persoonsgegevens en tevens kunt u bezwaar maken tegen het verwerken van de persoonsgegevens. De gegevens kunnen op uw verzoek worden overgedragen aan externe partijen.
  1. Autoriteit Persoonsgegevens
Indien u klachten heeft over de verwerking van de persoonsgegevens kunt u uiteraard altijd contact met ons opnemen. Op grond van de Privacywetgeving kunt u ook een klacht indienen bij de privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

ASG Workwear
Industrieweg 18
5753 PC Deurne
0493-712356
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatste nieuws

Leuke weetjes...

 

Kom professioneel voor de dag met de zorgkleding van BP. 

Wij zijn een bedrijf die in elke bedrijfssector een bijdrage levert aan comfortabel en beschermd werken. Kennis van producten, veiligheidseisen, normeringen, stoffen en kwaliteit. Gemotiveerd, doel- en servicegericht zetten wij deze kennis in om de belangen van de klant te dienen. Dat doen we op een maatschappelijk verantwoorde manier.

Zo denken wij natuurlijk ook aan mensen die werken in de zorg. Werken in de zorg is mooi, maar vaak ook zwaar: stress, tijdsdruk en veel verantwoordelijkheid spelen een grote rol. Met de professionele bedrijfskleding van BP gaat het werken een stuk prettiger. Dankzij het modieuze design en de uitgekiende kleurstelling zie je er goed uit en heeft elk team een representatieve uitstraling. Bij ons vind je onder andere zorgkleding voor ziekenhuis, kliniek en individuele zorg. Een uitgebreid assortiment met veel kleuren en kleurdetails. Optimale bewegingsvrijheid, slimme details en veel comfort. Kortom voor iedereen een ruime keuze aan zorgkleding afgesteld op jouw persoonlijke wensen.

Wil jij graag een vrijblijvend advies op maat? Bel of kom langs in onze winkel, wij helpen je graag.

 

 

 

 Bamboe shirtjes zijn deze zomer jouw beste vriend!

Bamboe kennen de meeste mensen als het decoratieve gras dat in het tuincentrum te koop is, maar het is ook heel geschikt om textiel van te maken. De kleding is zeer comfortabel om te dragen, geschikt voor mensen met een gevoelige huid en heel duurzaam. Het is gebleken dat het om verschillende redenen een zeer goed alternatief is voor katoen. Wat zijn de voordelen van kleding gemaakt van bamboe? Wij zetten de voordelen even voor je op een rij:

  • Het weefsel dat wordt gemaakt van bamboe lijkt op zijde: het voelt ook zijdezacht aan, is heel comfortabel om te dragen.
  • De vezels hebben zo'n structuur dat kleding gemaakt van bamboe enorm goed ventileert; het absorbeert transpiratievocht sneller dan katoen. Dit verdampt overigens waardoor de kleding niet plakt, bamboe kleding houdt het lichaam daarmee prima droog.
  • Transpiratiegeur krijgt mede hierdoor geen kans, ook door de stoffen met antibacteriële werking die bamboe van nature bevat.
  • In de zomer is kleding van bamboe koel en luchtig om te dragen, in de winter geeft het meer warmte dan katoen.
  • Bamboe kleding kreukt niet, en het blijft mooi in vorm.
  • Het is zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid, of bijvoorbeeld een allergie.

Wanneer kleding van bamboe gedragen wordt, zal de ervaring zijn dat zomers de kleren koel aanvoelen, terwijl in de winter bamboekleding lichaamswarmte juist meer vasthoudt. Dit komt de zweetproductie ten goede en zorgt voor een aangenamere draagcomfort. Kleding gemaakt van bamboe blijft lang fris. Ondanks dat er flink in is gezwoegd, blijven bijvoorbeeld t-shirts prettig ruiken en houden ze geen muffen geuren vast. Daarmee hoeft kleding van bamboe minder vaak gewassen te worden wat slijtage voorkomt.

Onze merken

merk
merk
merk
merk
merk
merk
merk
merk
merk
merk
shirt Meer dan
3000 producten
veilig Persoonlijke
service
passen Kleding passen
mogelijk