Vragen?
Bel. 0493-712356
 • ASG Workwear
  ASG Workwear

  De groothandel gespecialiseerd in werkkleding, veiligheidsschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen en persoonlijke hygiëne producten.
  Bekijk

 • ASG Workwear
  ASG Workwear

  De groothandel gespecialiseerd in werkkleding, veiligheidsschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen en persoonlijke hygiëne producten.
  Bekijk

 • ASG Workwear
  ASG Workwear

  De groothandel gespecialiseerd in werkkleding, veiligheidsschoenen, persoonlijke beschermingsmiddelen en persoonlijke hygiëne producten.
  Bekijk

ASG Workwear is een groothandel gespecialiseerd in werkkleding en veiligheidsschoenen voor iedere beroepsgroep. In onze showroom van ruim 300 m² te Deurne vindt u een zeer ruim assortiment voor bouw, industrie, logistiek, representatief, horeca en zorg. Vanuit ons eigen attelier kunnen wij de kleding ook voorzien van bedrukking en/of borduring.

Hiernaast heeft ASG Workwear ook een ruim assortiment aan Persoonlijke beschermingsmiddelen en hygiëne producten.

Showroom beneden
 

Bij ASG Workwear zit u goed voor veiligheid van hoofd tot voet !

Laatste nieuws

Leuke weetjes...

 

Kom professioneel voor de dag met de zorgkleding van BP. 

Wij zijn een bedrijf die in elke bedrijfssector een bijdrage levert aan comfortabel en beschermd werken. Kennis van producten, veiligheidseisen, normeringen, stoffen en kwaliteit. Gemotiveerd, doel- en servicegericht zetten wij deze kennis in om de belangen van de klant te dienen. Dat doen we op een maatschappelijk verantwoorde manier.

Zo denken wij natuurlijk ook aan mensen die werken in de zorg. Werken in de zorg is mooi, maar vaak ook zwaar: stress, tijdsdruk en veel verantwoordelijkheid spelen een grote rol. Met de professionele bedrijfskleding van BP gaat het werken een stuk prettiger. Dankzij het modieuze design en de uitgekiende kleurstelling zie je er goed uit en heeft elk team een representatieve uitstraling. Bij ons vind je onder andere zorgkleding voor ziekenhuis, kliniek en individuele zorg. Een uitgebreid assortiment met veel kleuren en kleurdetails. Optimale bewegingsvrijheid, slimme details en veel comfort. Kortom voor iedereen een ruime keuze aan zorgkleding afgesteld op jouw persoonlijke wensen.

Wil jij graag een vrijblijvend advies op maat? Bel of kom langs in onze winkel, wij helpen je graag.

 

 

 

 Bamboe shirtjes zijn deze zomer jouw beste vriend!

Bamboe kennen de meeste mensen als het decoratieve gras dat in het tuincentrum te koop is, maar het is ook heel geschikt om textiel van te maken. De kleding is zeer comfortabel om te dragen, geschikt voor mensen met een gevoelige huid en heel duurzaam. Het is gebleken dat het om verschillende redenen een zeer goed alternatief is voor katoen. Wat zijn de voordelen van kleding gemaakt van bamboe? Wij zetten de voordelen even voor je op een rij:

 • Het weefsel dat wordt gemaakt van bamboe lijkt op zijde: het voelt ook zijdezacht aan, is heel comfortabel om te dragen.
 • De vezels hebben zo'n structuur dat kleding gemaakt van bamboe enorm goed ventileert; het absorbeert transpiratievocht sneller dan katoen. Dit verdampt overigens waardoor de kleding niet plakt, bamboe kleding houdt het lichaam daarmee prima droog.
 • Transpiratiegeur krijgt mede hierdoor geen kans, ook door de stoffen met antibacteriĆ«le werking die bamboe van nature bevat.
 • In de zomer is kleding van bamboe koel en luchtig om te dragen, in de winter geeft het meer warmte dan katoen.
 • Bamboe kleding kreukt niet, en het blijft mooi in vorm.
 • Het is zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid, of bijvoorbeeld een allergie.

Wanneer kleding van bamboe gedragen wordt, zal de ervaring zijn dat zomers de kleren koel aanvoelen, terwijl in de winter bamboekleding lichaamswarmte juist meer vasthoudt. Dit komt de zweetproductie ten goede en zorgt voor een aangenamere draagcomfort. Kleding gemaakt van bamboe blijft lang fris. Ondanks dat er flink in is gezwoegd, blijven bijvoorbeeld t-shirts prettig ruiken en houden ze geen muffen geuren vast. Daarmee hoeft kleding van bamboe minder vaak gewassen te worden wat slijtage voorkomt.

Onze merken

merk
merk
merk
merk
merk
merk
merk
merk
merk
merk
shirt Meer dan
3000 producten
veilig Persoonlijke
service
passen Kleding passen
mogelijk